FEBO BEVERWIJK

FEBO BEVERWIJK De Lekkerste!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1996 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Febo Beverwijk. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2022 om 21:33 Je hebt vieze eten, maar dit was smerig…. Nooit meer.
11 mei 2022 om 20:57 was weer heerlijk
23 apr 2022 om 20:02 Bezorging was super snel. Bestelling was niet helemaal in orde. Ik bestelde de kaassoufle portie van 6 stuks maar ontving maar 5 stuks. Verder was het wel heel lekker.
18 apr 2022 om 8:37 De saté kroketten smaakten niet naar saté en waren niet lekker, de patat was lauw en de uien van de berenhap waren verbrand. Als je dan ook nog de hoge prijzen meeneemt da is dit niet voor herhaling vatbaar.
12 apr 2022 om 16:15 Het eten is prima, behalve dat het belachelijk duur geworden is, €16,50 voor een dubbele hamburger, patat en een saté kroket, de saus (mayonaise/ketchup) €1,60 + bakje uitjes €0,60 voor de patat betaalde ik €3,30 maw €5,50 voor patat speciaal
4 apr 2022 om 12:12 Pas nadat het eten in de maag zat me beseft dat ik 3,30 betaald heb voor een simpel patat zonder saus...... los van de niet sprekende bezorger, ook nog eens 2.50 betaald om te bezorgen.... Febo sterkte, maar dit was echt de laatste keer, afzetters
31 mrt 2022 om 21:47 Was snel ,alleen 1 maar patat ok rest was koud lauw en voor dat geld sorry dan iets langer wachten tot alles goed warm os zoals altijd dit sloeg weer de spijker jammer van de burgers!!!
28 mrt 2022 om 15:46 Helaas was het bij de buren bezorgd.
3 mrt 2022 om 21:24 Eten was laat en koud. De prijzen bij Febo zijn inmiddels zo belachelijk duur dat je er een goede biefstuk bij een restaurant voor kunt krijgen. Patatje pindasaus bijna 5 euro.... Gaat het nog wel goed?